Erhverv

Få en fast serviceaftale, så jeres udendørsarealer altid står snorlige

Udvalgte referencer

 

Udvalgte referencer

Bryde logo
SAB logo
Vejbump.dk logo
Andersen Biler logo
ELIS logo

Erfarent asfaltfirma med mange kompetencer

Hos Vejdoktoren tilbyder vi en bred vifte af forskellige asfalterings- og afmærkningsydelser til virksomheder. Med adskillige års erfaring i branchen, har vi erfaringen og ekspertisen som skal til for at løse enhver opgave. Vi garanterer veludførte resultater, der vil holde mange år frem.

Vi hjælper ofte virksomheder med opgaver inden for:

  • Opmærkning af p-båse/pladser
  • Vejmarkeringer, sikkerhedsfelter og indendørs markeringer
  • Klargøring til ladepladser, og opmærkning med logoer til elbiler
  • Asfaltering, samt lukning af huller i asfalten
  • Serviceaftaler
  • Og meget andet

Kontakt Vejdoktoren allerede i dag for en samtale omkring jeres opgave. Vi sidder klar til at besvare jeres spørgsmål, samt råde og vejlede jer omkring de forskellige muligheder vi tilbyder.

Skræddersyede løsninger til virksomheder

Hos Vejdoktoren er vi mere end et asfaltfirma. Vi er jeres samarbejdspartner, når I ønsker at skabe sikre og funktionelle udendørsarealer. Vi hjælper hvert år utallige virksomheder med deres projekter. Vi ved, at alle virksomheder har forskellige behov. Derfor tilbyder vi altid skræddersyede løsninger, der omfatter jeres specifikke behov. Vi lægger sammen en plan for opgaven, og sørger altid for, at I er informeret om, hvad vi gør og ikke gør. Det er vores garanti for et godt samarbejde og veludførte resultater hver gang.

Ønsker I en serviceaftale, tilbyder vi naturligvis også dette. Med en fast aftale er I altid sikre på, at jeres parkeringsarealer eller andre udendørsarealer er sikre at færdes på, samtidig med, at de fremstår præsentable for jeres kunder, medarbejdere, samarbejdspartnere m.v.

Skal vi drøfte jeres behov?

Lad os tage en uforpligtende samtale, hvor vi drøfter jeres behov. Uanset om I står med et stort eller småt projekt, er vi klar til at bringe vores ekspertise i spil. Kontakt os ved at ringe på telefon 29 11 29 91 eller send en e-mail til info@vejdoktoren.dk.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld felterne og få en email