Grundejerforeninger og vej-laug

Hos vejdoktoren.dk hjælper vi jeres bestyrelse til at være på forkant med vedligehold af veje og pladser.

Grundejerforeninger og vej-laug

Udvalgte referencer

 

Udvalgte referencer

Bryde logo
SAB logo
Vejbump.dk logo
Andersen Biler logo
ELIS logo

Mange grundejerforeninger har ikke prioriteret reparation af deres veje, måske fordi de har villet spare penge.

MEN det koster mere, på sigt, at spare på vedligehold (jfr. FDM) end det koster at renovere hele vejnettet. At vedligeholde foreningens vejnet er billigere end du tror.

Få et tilbud på jeres vejnet, eller foretag selv en opmåling og indtast i beregneren i højre side. Du vil da få tilsendt et overslag. Hvis I kan acceptere prisniveauet vil vi naturligvis udarbejde et konkret tilbud med billeddokumentation, samt angivelse af hullernes placering og størrelse, som grundejerforeningen herefter skal godkende.

Vejdoktoren.dk indgår gerne en serviceaftale om et årligt tjek af grundejerforeningens vejnet med henblik på vedligehold, sådan at vinterens små skader ikke skal udvikle sig til større og meget dyrere skader, både hvad angår reparation og erstatningspligt på personer og køretøjer.

På denne måde spares der penge og vejnettet er hele tiden i god stand.

Overdragelse af privatveje

Mange kommuner overdrager deres veje til de lokale grundejerforeninger for selv at undgå udgifterne til vedligehold. Hermed bliver vedligeholdelsen grundejerforeningernes ansvar. Få en aftale om regelmæssig vedligehold. Det sparer jer penge i længden.

Ingen grundejerforening?

Selvom der ikke eksisterer en grundejerforening på et privat vejnet, er den enkelte lodsejer stadig ansvarlig for vejens beskaffenhed og vedligehold, ud for hans matrikel.

Han er erstatningspligtig for skader på materiel og personer som følge af huller i vejen.

Ved kommunal overdragelse af veje til grundejere uden grundejerforening, vil den enkelte grundejer således blive pålagt reparation og vedligehold af den del af privatvejen, der ligger ud for hans matrikel.

Vejdoktoren.dk anviser gerne hjælp til oprettelse af grundejerforeninger.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld felterne og få en email

🏝️ Vi holder ferielukket fra d. 10/7 til og med d. 31/7 🏝️
+ +