Erfarne specialister inden for Vejmarkering

Skræddersyede løsninger for private, erhverv og kommuner

Erfarne specialister inden for Vejmarkering

Udvalgte referencer

 

Udvalgte referencer

Bryde logo
SAB logo
Vejbump.dk logo
Andersen Biler logo
ELIS logo

Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

Har du et eller flere områder, som skal opmærkes? Så er du det rette sted. Hos Vejdoktoren har vi mange års erfaring med opmærkning af parkeringspladser og vejmarkering af andre områder. Vi sætter en ære i vores arbejde, hvorfor du trygt kan regne med høj kvalitet, når vi står for opgaven.

Hos os er mulighederne mange, og vi kan udføre alt inden for vejmarkering. Her kan vi blandt tilbyde:

  • Vejmarkering med maling af streger
    Denne type er hurtig og billig at få udført. Med en holdbarhed på 2-4 år kræver det med tiden at man får malet stregerne op igen – og dette kan du gøre gennem os med en fast serviceaftale.
  • Vejmarkering med thermoplast
    Denne løsning er lavet til asfalt, og er det langtidsholdbare valg. Thermoplast holder
    i op til 10 år. Derfor er den også lidt dyrere end maling. Ved ældre belægninger
    anbefaler vi primer for at forlænge levetiden.

I led med ovenstående tilbyder vi en lang række forskellige størrelser og farver ved vejmarkering. På den måde kan du få en løsning som passer perfekt til dine behov og ønsker – til konkurrencedygtige priser.

Specialister i opstribning og asfalt

Vores mange års erfaring inden for branchen gør, at vi kan udføre en bred vifte af opgaver. Som professionelt opstribning- og asfaltfirma kan vi blandt andet hjælpe dig med følgende:

Vejmarkering
Opmærkning af parkeringsbåse
Asfaltreparation
Revneforsegling
Fast service og vedligehold

Passer ovenstående ikke på det, som du står og søger? Tøv ikke med at kontakte os. Vi har stor erfaring med specialopgaver, og dækker hele Sjælland.

Få et uforpligtende tilbud på vejmarkering

Start dialogen omkring dine ønsker og behov allerede i dag. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, hvor vi gennemgår disse. I den forbindelse kommer vi gerne ud og tilsigter opgaven, samt udarbejder et gratis og uforpligtende tilbud på din vejmarkering.

Vi kan kontaktes på telefon: 29 11 29 91 eller E-mail: info@vejdoktoren.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt.

FAQ

Få svar på dine spørgsmål

Vejmarkering kan udføres på forskellig vis – ofte vil man vælge enten af male stregerne på eller bruge thermoplast som smeltes på.

Prisen på vejmarkering afhænger af hvilket materiale der skal bruges til opgaven, og hvor mange m² der skal opmærkes. Maling er en billigere løsning end thermoplast – dog er der også forskel på holdbarheden.

Holdbarheden afhænger af, hvorvidt der bruges maling eller thermoplast til opgaven. Maling er hurtigere og billigere, men har ofte en lavere holdbarhed på 1-2 år. Derimod tager thermoplast længere tid at påføre, hvorfor prisen også er højere. Dog kan denne løsning holde i over 10 år.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld felterne og få en email

🏝️ Vi holder ferielukket fra d. 10/7 til og med d. 31/7 🏝️
+ +