Revneforsegling på Sjælland

Det danske klima er rigtig hårdt ved de asfalterede veje der har revnedannelser.
Det skiftende tø- og frostvejr får vand til at løbe ned i revnerne og når vandet så fryser igen, udvider det revnerne endnu mere.
En typisk dansk vinter kan altså gøre stor skade på veje med små revnedannelser.

Revneforsegling

Udvalgte referencer

 

Udvalgte referencer

Bryde logo
SAB logo
Vejbump.dk logo
Andersen Biler logo
ELIS logo

Hvorfor er revneforsegling nødvendigt?

Så snart asfalten begynder at revne kompromiteres vejens udseende, sikkerhed og funktion. Asfalten nedbrydes hurtigt, den krakelerer og der udvikles huller som er til fare for mennesker og køretøjer.

Når vi revneforsegler, sørger vi for at vejene er ansvarlige at færdes på, og at de bevarer et ordentligt udseende. Hertil forlænges vejenes levetid også, så de holder meget længere. Hos Vejdoktoren er vi eksperter i revneforsegling. kontakt os i dag for en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker.

Er det nødvendigt på min vej?

Ældre veje får forlænget deres levetid, når de væsentligste huller og revner bliver fyldt ud og forseglet. Dette skal gerne gøres inden, at de bliver for voldsomme. På den måde undgår man at skulle lægge helt ny belægning, hvilket er en langt dyrere løsning.

Nyere veje der begynder at revne fordi underlaget ikke er bygget ordentligt op har også fordel af revneforsegling. Det forholdsvis nylagte asfalt har stadig en lang holdbarhed, når man forhindrer vandet i at trænge ned gennem revnerne og lave frostsprængningsskader.

Hvordan revneforsegler man?

Revneforsegling kræver stor ekspertise og de rette maskiner – og dette har vi hos Vejdoktoren. Vi renser revnerne i vejen med 1500 grader varm trykluft. Bagefter fylder vi revnerne op med flydende bitumen der er varmet op til omkring 170 grader celsius. Dette sikrer et langtidsholdbart og flot resultat.

Hvornår skal man revneforsegle?

Vi revneforsegler store og små veje året rundt. Veje med revnedannelser har fordel af revneforsegling hele året.

Få et prisoverslag på revneforsegling med det samme eller læs mere om vedligeholdelse af veje her. Vi kan hjælpe dig med en bred vifte af opgaver. Lige fra revneforsegling og asfaltreparationer til opmærkning af parkeringsbåse og vejmarkering.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld felterne og få en email

FAQ

Få svar på dine spørgsmål

Der kan være forskellige årsager til hvorfor asfalten revner. Det skyldes ofte påvirkning af sol, vind og vejr og trafikbelastning. Vi anbefaler altid, at man får løst problemet med revner hurtigst muligt, så problemet ikke bliver værre.

Det gør Vejdoktoren – og vi har stor erfaring med denne type af opgaver. Kontakt os allerede i dag for at høre mere.

Prisen for revneforsegling afhænger i høj grad af opgavens størrelse og kompleksitet – derfor kan denne også variere fra opgave til opgave. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

🏝️ Vi holder ferielukket fra d. 10/7 til og med d. 31/7 🏝️
+ +