Opmærkning af p-pladser

Erfarent asfaltfirma på Sjælland

Opmærkning af p-pladser

Udvalgte referencer

 

Udvalgte referencer

Bryde logo
SAB logo
Vejbump.dk logo
Andersen Biler logo
ELIS logo

Professionel opmærkning af p-pladser på Sjælland

Har I brug for opmærkning af p-pladser på jeres grund? Hos Vejdoktoren er vi specialister i opmærkning af p-pladser. Vi hjælper blandt andet virksomheder, boligforeninger, offentlige institutioner og mange andre med deres behov inden for opmærkning og vejmarkering på hele Sjælland.

Med adskillige års erfaring er vi jeres sikre samarbejdspartner, når jeres p-pladser trænger til en opfriskning, eller hvis I ønsker nyetablering af p-pladser. Vi står til rådighed i forbindelse med rådgivning og vejledning, så I træffer de rigtige valg.

Kontakt Vejdoktoren allerede i dag for en beregning og et uforpligtende tilbud på jeres opgave. Vi sørger for at I får en god og konkurrencedygtig pris på opmærkning af jeres p-pladser.

Vi skaber holdbare resultater

Hos Vejdoktoren skaber vi altid holdbare resultater for vores kunder. Som specialister i opmærkning af p-pladser, værner vi om høj kvalitet i vores arbejde, så jeres p-pladser fremstår pæne og præsentable i lang tid fremover.

Vi tilbyder blandt andet opmærkning af p-pladser med maling og med thermoplast, alt efter jeres specifikke behov. Materialerne har hver deres fordele og ulemper, og vi rådgiver jer gerne ud fra jeres forudsætninger. Malede striber er ideelle til indendørs brug og i beskyttede områder, eller til udendørs brug, hvor de dog har en holdbarhed på 1-2 år. Malede striber er en omkostningseffektiv løsning.

For en mere holdbar løsning, er thermoplast det ideelle valg til opmærkning af p-pladser. Det holder ofte mere end 10 år, og forbedrer samtidig synligheden i mørke, da materialet reflekterer lys.

Kontakt os nu

Uanset hvilken løsning du ønsker, står vi klar til at hjælpe dig med opmærkning af p-båse på hele Sjælland. Kontakt os allerede i dag for en snak om jeres projekt, og få et uforpligtende tilbud på jeres opgave. Du kan ringe til os på telefon 29 11 29 91, eller sende en mail til os på info@vejdoktoren.dk.

FAQ

Få svar på dine spørgsmål

P-båsene på en parkeringsplads skal være afmærket med smalle ubrudte kantlinjer eller markeres med væsentligt afvigende belægning.

Man kan male stregerne på eller bruge thermoplast som smeltes på. Dette afhænger i høj grad af hvor lang holdbarhed man ønsker. 

Prisen på opmærkning af p-pladser afhænger af hvilket materiale der skal bruges til opgaven, og hvor mange m² der skal opmærkes. Maling er en billigere løsning end thermoplast – dog er der også forskel på holdbarheden.

Holdbarheden afhænger af, hvorvidt der bruges maling eller thermoplast til opgaven. Maling er hurtigere og billigere, men har ofte en lavere holdbarhed på 1-2 år. Derimod tager thermoplast længere tid at påføre, hvorfor prisen også er højere. Dog kan denne løsning holde i over 10 år.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld felterne og få en email