Opmærkning af p-båse

Skab orden og sikkerhed på jeres parkeringsområder med vejmarkering

Opmærkning af p-båse

Udvalgte referencer

 

Udvalgte referencer

Bryde logo
SAB logo
Vejbump.dk logo
Andersen Biler logo
ELIS logo

Har I brug for hjælp til opmærkning af p-båse?

Lad Vejdoktoren hjælpe jer med opmærkning af p-båse på jeres parkeringsarealer. Vi har mange års erfaring med opmærkning af p-båse, og vi ved, hvad det vil sige at maksimere pladsudnyttelsen og skabe overblik for trafikanter.

Vi hjælper alle lige fra mindre erhvervsdrivende til store virksomheder, bolig- og ejerforeninger, offentlige institutioner og mange andre, når de har brug for hjælp til opmærkning af p-båse. Vi kan helt sikkert også hjælpe jer. Uanset om I har brug for opmærkning af p-båse til en ny parkeringsplads, eller blot har brug for en opfriskning af eksisterende linjer, står vi klar til at hjælpe jer.

Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på opmærkning af p-båse på jeres arealer.

Effektivitet sikrer en omkostningseffektiv løsning

Hos Vejdoktoren er vi effektive og fleksible i vores arbejde, uden at gå på kompromis med kvaliteten af det udførte. Effektivitet i selve arbejdsgangene er nemlig med til at holde prisen nede, hvilket er jeres garanti for en omkostningseffektiv samarbejdspartner, når I har brug for opmærkning af p-båse. Vi har alle mange års erfaring i branchen, samt med opmærkning af p-båse, hvorfor vi hurtigt og effektivt kan opmærke jeres parkeringsbåse.

Vi benytter os kun af kvalitetsmaterialer for at sikre jer det bedst mulige resultat, der kan holde flere år ud i fremtiden. Så er I altid garanteret at jeres parkeringsarealer skaber orden og sikkerhed, samt at de fremstår præsentable for besøgende.

Få et tilbud i dag

Når I har brug for hjælp til opmærkning af p-pladser, står Vejdoktoren klar til at servicere jer. Vi kan rådgive om forskellige materialer og de muligheder, som foreligger for optimering af jeres parkeringsarealer. Lad os tage en samtale allerede i dag. Kontakt os på telefon 29 11 29 91 eller send en e-mail til info@vejdoktoren.dk.

FAQ

Få svar på dine spørgsmål

P-båse skal være afmærket med smalle ubrudte kantlinjer eller markeres med væsentligt afvigende belægning.

Man kan male stregerne på eller bruge thermoplast som smeltes på.

Prisen på opmærkning af p-båse afhænger af hvilket materiale der skal bruges til opgaven, og hvor mange m² der skal skal opmærkes. Maling er en billigere løsning end thermoplast – dog er der også forskel på holdbarheden.

Holdbarheden afhænger af, hvorvidt der bruges maling eller thermoplast til opgaven. Maling er hurtigere og billigere, men har ofte en lavere holdbarhed på 1-2 år. Derimod tager thermoplast længere tid at påføre, hvorfor prisen også er højere. Dog kan denne løsning holde i over 10 år.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld felterne og få en email

🏝️ Vi holder ferielukket fra d. 10/7 til og med d. 31/7 🏝️
+ +